ŞANLIURFA / HALİLİYE - Karpuzlu İlkokulu

Etiket Sonuçları: etkinlik

Mrt

Bigep kapsamında ana sınıfı öğrencilerimize yönelik Orman Haftası sebebiyle etkinlik ve pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen ana sınıfı öğretmenimiz Emine Beyza HATUNOĞLU’na teşekkür ederiz.

Mrt

BİGEP kapsamında Ana Sınıfı-C öğrencilerimiz ve Nurhan AYDIN KURT öğretmenimizin "Ramazan Tombalası" isimli etkinliği ile hem eğleniyor hem de öğreniyoruz. Emekleri için öğretmenimiz Nurhan AYDIN KURT'a teşekkür ederiz.

Ock

15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan etkinliklerimiz planlanmıştır. Tüm öğrencilerimize iyi eğlenceler ve başarılar dileriz.

Ock

15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Karne Haftası Etkinlikleri programımız yayınlanmıştır.

Ock

Karpuzlu İlkokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman Aybüke ŞENTÜRK tarafından ilimiz yerel hedefi Akran Zorbalığı ile ilgili pano çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz sınıf öğretmenlerine yönelik rehber öğretmenimiz Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ tarafından BİLSEM tanıtım toplantısı yapılmıştır. BİLSEM ve BİLSEM'e yönlendirme süreci hakkında bilgi verilmiştir.

Ock

Karpuzlu İlkokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman Aybüke ŞENTÜRK tarafından öğrencilerimize "Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi"nin tanıtımı amacıyla pano çalışması yapılmıştır.