Etiket Sonuçları: rehberlik

Nis

BİGEP kapsamında Karpuzlu İlkokulu ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmenlerimiz İsmail KAYIŞ ve Aybüke ŞENTÜRK tarafından okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme semineri verilmiştir. Ayrıca Yeşilay tarafından okulumuza gönderilmiş olan broşürlerimiz öğretmenlerimize dağıtılmıştır.

Nis

BİGEP kapsamında Karpuzlu İlkokulu ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmenlerimiz İsmail KAYIŞ ve Aybüke ŞENTÜRK tarafından okulumuz velilerine bilgilendirme semineri verilmiştir. Ayrıca Yeşilay tarafından okulumuza gönderilmiş olan broşürlerimiz velilerimize dağıtılmıştır.

Mrt

BİGEP kapsamında okulumuz rehber öğretmeni İsmail KAYIŞ tarafından öğrencilerimizin iletişim becerilerini geliştirmek amacıyla rehberlik etkinlikleri uygulanmıştır. Öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

BİGEP kapsamında rehber öğretmenimiz İsmail KAYIŞ tarafından bağımlılıkla mücadele amacıyla önleyici etkinlikler uygulanmıştır. Öğrencilerimizin sınıf kademelerine ve hazırbulunuşluklarına göre "Sağlıklı Yaşam, Teknoloji Bağımlılığı ve Tütün Bağımlılığı" modülleri işlenmiştir. Emekleri için öğretmenimiz İsmail KAYIŞ'a teşekkür ederiz.

Mrt

BİGEP kapsamında Karpuzlu İlkokulu ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmenlerimiz tarafından geliştirilmiş olan "Rehberlik Evimde" uygulanmaya devam ediyor. Okul çalışmalarına katılmayan velilerimize ulaşarak bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır. Emeği geçen rehberlik servisimiz ve diğer tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ tarafından ana sınıfı öğrencilerimize yönelik İhmal ve İstismardan Korunma etkinlikleri yapıldı. Etkinliklerde özel bölgelerimiz ve mahremiyet konularına da değinilmiştir.

Şbt

Rehber öğretmenimiz İsmail Kayış öğretmen ile işbirliği halinde Burçin, Gönül ve Esin öğretmenlerimiz tarafından annelerimize seminer verilmiştir. Katılım sağlayan velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Olası görme problemlerinin erken teşhis edilebilmesi sebebiyle okul rehber öğretmenimiz Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ tarafından Snellen Göz Tarama testi uygulanmıştır.

Ock

Karpuzlu İlkokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman Aybüke ŞENTÜRK tarafından ilimiz yerel hedefi Akran Zorbalığı ile ilgili pano çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuz sınıf öğretmenlerine yönelik rehber öğretmenimiz Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ tarafından BİLSEM tanıtım toplantısı yapılmıştır. BİLSEM ve BİLSEM'e yönlendirme süreci hakkında bilgi verilmiştir.

Ock

Karpuzlu İlkokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman Aybüke ŞENTÜRK tarafından öğrencilerimize "Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi"nin tanıtımı amacıyla pano çalışması yapılmıştır.

Ock

Karpuzlu İlkokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman İsmail KAYIŞ ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmeni Psikolojik Danışman Aybüke ŞENTÜRK tarafından etkili BEP hazırlanması ve özel eğitim uygulamaları ile ilgili öğretmenlerimize seminer verilmiştir.