Okulumuzda E-Twinning Projesi Başlıyor!

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni E.Esin GÜRSOY ve öğrencilerinin katılmış olduğu '' Benim Şehrimin Öyküsü/ The Story Of My City'' adlı e - Twinning Projesi başlıyor.

10  Türk ve 5 yabancı ortakla yürüttüğümüz Benim Şehrimin Hikayesi/ The Story Of My City adlı e-Twinning projemizde ilimizin ve ülkemizin kültürünü geleneklerini yabancı ortaklarımıza tanıtırken, aynı zamanda öğrencilerimizin onların kültürlerini tanımalarını amaçlıyoruz.

Projede yer alan ve katkı sağlayan tüm öğrencilerimize ve Esin Gürsoy öğretmenimize teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

25-11-2023

The e-Twinning Project named "The Story of My City", in which our school's 3/B class teacher E.Esin Gürsoy and her students participated, is starting.

In our e-Twinning project called The Story of My City, which we carry out with 10 Turkish and 5 foreign partners, we aim to introduce the culture and traditions of our province and country to our foreign partners, while at the same time helping our students get to know their culture.

We would like to thank all our students and teacher Esin Gürsoy who took part and contributed to the project and wish them success.

Yayın: 25.11.2023 - Güncelleme: 25.11.2023 16:18 - Görüntülenme: 308