Nis

BİGEP kapsamında Karpuzlu İlkokulu ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmenlerimiz İsmail KAYIŞ ve Aybüke ŞENTÜRK tarafından okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme semineri verilmiştir. Ayrıca Yeşilay tarafından okulumuza gönderilmiş olan broşürlerimiz öğretmenlerimize dağıtılmıştır.

Nis

BİGEP kapsamında Karpuzlu İlkokulu ve Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu rehber öğretmenlerimiz İsmail KAYIŞ ve Aybüke ŞENTÜRK tarafından okulumuz velilerine bilgilendirme semineri verilmiştir. Ayrıca Yeşilay tarafından okulumuza gönderilmiş olan broşürlerimiz velilerimize dağıtılmıştır.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 3-B sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Emine Esin GÜRSOY tarafından okul bahçemizde okuma etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Emine Esin GÜRSOY'a teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 3-A ve 3-C sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenlerimiz Zehra Bilge GÖK ve Ulviye ÖZBEK tarafından okul kütüphanemizde okuma etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimiz Zehra Bilge GÖK ve Ulviye ÖZBEK'e teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 2-A sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Gamze YILMAZ tarafından okuma etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Gamze YILMAZ'a teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 4-C sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Mehmet Fatih DEMİR tarafından okul kütüphanemizde ve okul bahçemizde okuma etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Mehmet Fatih DEMİR'e teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 3-A sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Zehra Bilge GÖK tarafından okul kütüphanemizde okuma etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Zehra Bilge GÖK'e teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 1-C sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Berna DEMİREL tarafından "Üç Kedi Bir Dilek" isimli kitap okunmuştur. Emeği geçen öğretmenimiz Berna DEMİREL'e teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 2-C sınıfı öğrencilerimize yönelik matematik becerilerini geliştirmek amacıyla "Çarpma Turnuvası" etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Ceren ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 1-C sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Berna DEMİREL tarafından okuma etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Berna DEMİREL'e teşekkür ederiz.

Nis

BİGEP kapsamında 25-31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okulumuzda okuma etkinlikleri yapılmaktadır. 2-C sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Ceren ATEŞ tarafından okul bahçemizde okuma etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz Ceren ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Nis

22 Mart Dünya Su Günü kapsamında 2-C sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Ceren ATEŞ tarafından suyun önemi hakkında çalışma yapılmıştır. Su kaynaklarımızın önemi, suyun hayatımızdaki yeri ve suyu tasarruflu kullanmamız konularına değinilmiştir. Emeği geçen sınıf öğretmenimiz Ceren ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerine Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri tarafından Trafik Eğitim Parkı’nda trafik eğitimi verilmiştir. Ayrıca akülü araçlar ile öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirmiştir. Emeği geçen tüm jandarma trafik ekiplerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bigep kapsamında ana sınıfı öğrencilerimize yönelik Orman Haftası sebebiyle etkinlik ve pano çalışması yapılmıştır. Emeği geçen ana sınıfı öğretmenimiz Emine Beyza HATUNOĞLU’na teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Ulviye ÖZBEK ve Suat ÖZDEMİR hocalarımızın bu ay “Değerler Eğitimi” konumuz olan ''Vatenseverlik'' kavramı ile ilgili pano çalışmaları.